Wouters Odiliapeel B.V. heeft zich de afgelopen jaren bewezen als de betrouwbare slooppartner van een groot aantal opdrachtgevers. Vele opdrachten later durven we ons inmiddels een specialist te noemen. Onze kracht is ons team van ervaren sloopspecialisten en een modern en kwalitatief goed machinepark. Deze combinatie is de garantie voor kwaliteit in sloopwerk.

Bij al onze klussen staat de veiligheid van onze mensen en de omgeving voorop. Daarnaast zoeken we altijd naar de aanpak waarmee we het milieu het minst belasten. Dat het voor ons niet alleen woorden zijn, bewijzen onze certificeringen op het gebied van milieu en veiligheid. Met ons kiest u voor de veilige én milieuvriendelijke sloopoplossing.

Samen met u werken we graag aan het verwaarden van uw sloopafval. Metsel- en betonpuin is een waardevolle grondstof. Wij beschikken over een mobiele- en een vaste puinbreker waar we puin bewerken tot recyclinggranulaat en betongranulaat. Wat vervolgens wordt toegepast in GWW-werken en/of als toeslagmateriaal in beton. Dit alles gebeurt onder de strengste milieu- en civieltechnische eisen, die zijn vastgelegd in Nationale Beoordelingsrichtlijn BRL 2506. Maar ook hout is een waardevolle grondstof. Het afvalhout wat uit slopen vrijkomt wordt geschredderd tot een nieuw product. De houtsnippers gaan vervolgens naar de spaanplaatindustrie en biomassacentrales.

Wilt u meer weten over sloopwerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Sloopwerken