Wouters heeft zich de afgelopen jaren bewezen als de betrouwbare slooppartner van een groot aantal opdrachtgevers. Vele opdrachten later durven we ons inmiddels een specialist te noemen.

Onze kracht is ons team van ervaren sloopspecialisten en een modern en kwalitatief goed machinepark. Deze combinatie is de garantie voor kwaliteit in sloopwerk.

Bij al onze klussen staat de veiligheid van onze mensen en de omgeving voorop. Daarnaast zoeken we altijd naar de aanpak waarmee we het milieu het minst belasten. Dat het voor ons niet alleen woorden zijn, bewijzen onze certificeringen op het gebied van milieu en veiligheid.

Met ons kiest u voor de veilige én milieuvriendelijke sloopoplossing.

 

Slopen met meerwaarde

Samen met u werken we graag aan het verwaarden van uw sloopafval. Metsel- en betonpuin is een waardevolle grondstof. Wij beschikken over een mobiele puinbreker waar we puin bewerken tot recyclinggranulaat. Wat vervolgens wordt toegepast in GWW-werken en/of als toeslagmateriaal in beton. Dit alles gebeurt onder de strengste milieu- en civieltechnische eisen, die zijn vastgelegd in Nationale Beoordelingsrichtlijn BRL 2506.

De mobiele puinbreker
Wij hebben een mobiele breekinstallatie met nazeef, de capaciteit van de breekinstallatie is ongeveer 1.500 ton per dag. De geproduceerde tonnen worden door een volautomatisch weegsysteem op de brekerband gewogen.

De mobiele breker verplaatsen wij met onze dieplader. Zo kunnen we op nagenoeg elke locatie assisteren bij het verwerken van puin. Of het nu gaat om het breken van 500 ton of 10.000 ton, wij voeren het werk graag voor u uit.

Wilt u meer weten over sloopwerkzaamheden?
Neem dan contact op met Wouters Odiliapeel