Wouters Odiliapeel houdt zich bezig met o.a. Recycling – horizontale drainage – pompverhuur – zwaar grondverzet – betonzagen.

Het onderdeel puinrecycling is voor ons een belangrijke tak van de werkzaamheden. Bij Wouters Odiliapeel B.V. beschikken wij over een mobiele breekinstallatie met nazeef.
De capaciteit van de breekinstallatie bedraagt ongeveer 1500 ton per dag, de geproduceerde tonnen worden door een volautomatisch weegsysteem op de brekerband gewogen.
De mobiele breker kunnen wij zelf verplaatsen met onze dieplader, zodat wij de breker op de diverse locaties kunnen inzetten. Of het nu gaat om het breken van 500 ton of om 10.000 ton, met onze huidige breker kunnen wij dit werk voor U uitvoeren.

Wouters Odiliapeel B.V. beschikt over het certificaat BRL 2506 versie 2008 waardoor wij onszelf dan ook een gecertificeerde brekerbedrijf mogen noemen.

Naast puinrecycling is het zwaar grondverzet een belangrijke tak binnen ons bedrijf, we hebben de machines hierop aangepast (zie ook fotoboek), en een klus is nooit te groot of wij kunnen hem handelen.