Wouters Odiliapeel B.V. houdt zich bezig met o.a. recycling – sloopwerkengrondverzet en meer.

Wij bestaan ruim 31 jaar en we hebben in deze jaren een mooie naam opgebouwd. Wij beschikken over veel expertise in het grondverzet, sloopwerken en recycling. Daarnaast beschikken wij over diverse certificaten en werken wij volgens KOMO-gecertificeerde richtlijnen. Naast Wouters Odiliapeel B.V. zijn wij ook trotse eigenaren van Wouters Wanroij B.V. en Asbestinventarisatie Odiliapeel B.V.

Wij bieden buitenom recycling, sloopwerken en grondverzet nog meer diensten aan. Zo zijn wij dagelijks bezig met het maken van asbestinventarisatierapporten en voeren we ook werkzaamheden uit zoals mobiel puin breken, bodembemaling, asbest saneren en betonzagen.

Het onderdeel hout- en puinrecycling is voor ons een belangrijke tak van de werkzaamheden. Wij beschikken wij over een meerdere breekinstallaties met een naazeef.
De capaciteit van de mobiele puin breekinstallatie bedraagt ongeveer 2.500 ton per dag en de capaciteit van de hout breekinstallatie bedraagt ongeveer 35.000 ton per jaar.

Wouters Odiliapel B.V. heeft een 15tal fulltime ervaren medewerkers in dienst die dagelijks met veel inzet het werk uitvoeren.
Wilt u meer over ons weten of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.